Menu
0
08Mar2024
3 hulpmiddelen voor veilig douchen

3 hulpmiddelen voor veilig douchen

Jaarlijks belanden talloze mensen in het ziekenhuis als gevolg van valpartijen tijdens het douchen. Gladde oppervlakken, water en een gebrek aan ruimte kunnen het douchen tot een risicovolle activiteit maken. Zeker voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. In dit blogbericht gaan we daarom dieper in op een aantal producten die veilig douchen mogelijk maken, zodat iedereen kan genieten van een zorgeloze douche-ervaring.

Hulpmiddelen voor Veilig Douchen

Er zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar die de douche-ervaring veiliger en comfortabeler maken. Een van de meest essentiële hulpmiddelen is de douchestoel. Niet alleen biedt deze stoel comfort tijdens het douchen, maar het vermindert ook aanzienlijk het risico op valpartijen. In onze webshop vind je een douchestoel die is ontworpen met het oog op stabiliteit en gebruikersgemak. Compleet met een comfortabele rugleuning, maar ook uit te breiden met armleuningen voor extra stabiliteit.

Wandbeugels zijn ook aan te raden voor wie op zoek is naar een veiligere manier om te douchen. Ze bieden extra grip bij het in- en uitstappen van de douche. Bij het Univé Clubhuis hebben we een uitgebreid assortiment wandbeugels, zodat er voor elke badkamer een geschikte oplossing is.

Daarnaast zorgen anti-slip producten, zoals speciale stickers en sprays, voor extra grip en verminderen ze het risico op uitglijden aanzienlijk. Deze kleine aanpassing kan een groot verschil maken in de veiligheid en gemoedsrust van gebruikers.

Bestel gemakkelijk online

Bij het Univé Clubhuis streven we ernaar om veilig thuis wonen toegankelijk te maken voor iedereen. Dit doen we met een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkelijken en veiliger maken. Of het nu gaat om een douchestoel, armleuningen, wandbeugels of anti-slip producten, wij staan klaar om te helpen bij het creëren van een veilige en comfortabele omgeving.

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

    Abonneer je op onze nieuwsbrief

    Abonneer

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.